Valostore
Nordens största ljusbutik!

Telefon: 08 409 08 902

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Kundomdömen

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

"Världens bästa kundservice! " - Bergle M 22.02.2024
"Bra produkter. Lite svårt att söka efter produkter. Jag önskar tydligare struktur." - Olofsson B 21.02.2024
"Lätt o läsa, bra inblick i produkterna" - H K 21.02.2024
"Bra kvalite." - Nordström B 21.02.2024
"5" - Henström N 20.02.2024
"Bra produkt" - E M 20.02.2024
"Nöjd" - C T 19.02.2024
"1 ingen återkoppling sedan jag frågade om en misstänkt reklamation" - Dimming K 16.02.2024
"1 hade en fråga kring en produkt jag misstänker är trasig eller ej lever upp till utlovad funktion. ingen återkoppling sedan samtal med er anställd." - Dimming K 16.02.2024
"5" - K J 15.02.2024
"5" - Westerberg L 14.02.2024
"Skulle uppskatta att lampor skickades i lådor, med skydd runtom, istället för bara vanliga papperspåsar !!!" - Lundin M 14.02.2024
"Kvalitetsprodukter till bra priser samt snabba leveranser " - N M 14.02.2024
"Super nöjd. Snabbt och aldrig några problem när man behöver hjälp." - Dalén P 13.02.2024
"Jätte trevligt bemötande " - Dalén P 13.02.2024
"Bra pris :) " - Hansson M 13.02.2024
"Väldigt nöjd med hjälp och trevligt bemötande när jag behövde en anslutning till min nyinköpta pannlampas laddare!! " - H K 12.02.2024
"Toppen 👍 " - N H 12.02.2024
"Bra kundservice, relativt snabba svar och bra info. Grymma priser och bra kvalite" - Vigren A 12.02.2024
"Snabba svar och informativ. Hjälpte mycket" - Vigren A 12.02.2024
"Allt förträffligt!" - Hofer H 12.02.2024
"Bra " - Jensen C 12.02.2024
"När jag beställde tog tyvärr varan slut så jag fick vänta 6-8 dagar extra. " - Wahlström M 12.02.2024
"Låg i brevlådan efter 24 timmar👍" - A B 12.02.2024
"Svårt att sätta ord på er när ni har dom bästa produkterna 💚" - Bäck T 12.02.2024

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

Valostore

EXPERTEN PÅ PORTABELT LJUS

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt sortiment. Hos Valostore hittar du alltid marknadens effektivaste hand- och pannbelysning samt den bästa kringutrustningen. Vi har ett eget ljuslaboratorium som uppger det verkliga ljusflödet (ljusstyrkan) på belysningen. Välkommen till Valostore’s nätbutik!

VALOSTORE ERBJUDER

  • Branschens bästa varumärken
  • “Nöjd Kund” -garanti
  • Kostnadsfri retur inom 30 dagar
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans
  • Förmånliga fraktpriser
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1498 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

VALOSTORE BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm. Här finns massvis av produkter att se och klämma på. Välkommen till oss och vår butik!

Läs mer

VALOSTORE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta

Org. nr: 556974-8238

BLI VALOSTORE INSIDER

Få info om produktnyheter, exklusiva erbjudanden och tävlingar! Nyhetsbrev skickas högst varannan vecka. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.