Valostore

Nordens största ljusbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Kundomdömen

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

"Jag köpte en lampa som inte fungerade och jag har fått mycket bra bemötande. Stor vilja att vilja lösa på bästa sätt. Lampan är skickad tillbaka och jag har fått erbjudande om en annan variant eller samma modell. Mycket bra kundservice!" - Larsson J 20.06.2022
"Mjukt och på tok för klent material! Det håller inte att montera 3st extraljus på. Rena skiten men duger kanske att montera en väldigt liten ljusramp på men jag är tveksam. Inte värt pengarna! Men fin design. " - Bengzon C 19.06.2022
"Tjejen som jag hade kontakt med visste med detsamma vad jag talade om, och var jag kunde finna detta objekt." - Åkerberg S 15.06.2022
"Bra och snabb service!" - Hjalmarson A 14.06.2022
"Mycket bra och lätt att hitta det man letar efter " - Ekholm A 06.06.2022
"Lätt att navigera sig fram bland produkterna, kvalitétsprodukter till vettiga priser." - Lindkvist T 06.06.2022
"Snabb leverans och produkterna stämmer väl med beskrivning." - Nordmark N 05.06.2022
"Väldigt nöjd med utbudet, servicen, priserna och de snabba leveranserna. Köper nästan bara Olights lampor. " - Bsoul M 03.06.2022
"Snabbt skickat. " - Jensen L 03.06.2022
"Kvalite till bra priser" - Lindström M 01.06.2022
"5" - W M 31.05.2022
"Kom i brevlådan dagen efter beställning. Supersnabbt " - Ljung J 31.05.2022
"Snabbt och smidigt.." - Andersson B 30.05.2022
"Fräsch ny butik." - H P 23.05.2022
" Graet proices, really fast delivery, thanks guys." - M I 18.05.2022
"Har verkligen levt upp till mina höga förväntningar." - Bylund O 11.05.2022
"Snabba svar, tillmötesgående. Sånt som gör att jag handlar fler gånger." - Bylund O 11.05.2022
"Beställde ficklampan en lördags eftermiddag och på söndagen var den redan på väg det kallar jag SERVICE " - Engdahl S 08.05.2022
"personen som svarade telefonen hade ingen koll på något" - T B 29.04.2022
"Skickade varan snabbt!" - Tärnholm L 26.04.2022
"Snabb leverans och smidig betalning" - Kullenberg C 22.04.2022
"Nice site, helpful tools, a bit error but understandable " - W O 21.04.2022
"Polite and helpful." - W O 21.04.2022
"Super nöjd" - W P 20.04.2022
"Felsaldo gjorde att en vara inte kunde levereras, men kundtjänst ringde, lämnade meddelande, ringde igen och var mycket måna om att jag skulle bli nöjd. Saldofel händer och är inget konstigt och gänget på valostore gjorde allt rätt! " - S J 13.04.2022

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

Valostore

EXPERTEN PÅ PORTABELT LJUS

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt sortiment. Hos Valostore hittar du alltid marknadens effektivaste hand- och pannbelysning samt den bästa kringutrustningen. Vi har ett eget ljuslaboratorium som uppger det verkliga ljusflödet (ljusstyrkan) på belysningen. Välkommen till Valostore’s nätbutik!

VALOSTORE ERBJUDER

  • Branschens bästa varumärken
  • “Nöjd Kund” -garanti
  • Kostnadsfri retur inom 30 dagar
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans
  • Förmånliga fraktpriser
  • Fri frakt på order över 1498 kr

VALOSTORE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238

VALOSTORE BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm. Här finns massvis av produkter att se och klämma på. Välkommen till oss och vår butik!

Läs mer

BLI VALOSTORE INSIDER

Få info om produktnyheter, exklusiva erbjudanden och tävlingar! Nyhetsbrev skickas högst varannan vecka. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.

© 2022 Valostore / Handshake Sweden AB | 556974-8238 | Registerutdrag