Valostore

Nordens största ljusbutik!

Telefon: 08 409 08 902

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Kundomdömen

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

"Bra kunnig personal." - Gärling P 26.01.2023
"Fick den två dagar efter jag beställde ficklampan, så riktigt snabb leverans! " - Johansson J 26.01.2023
"Mycket nöjd. Bra grejor + snabb leverans." - Pålsson C 26.01.2023
"Perfekt" - Wallström K 26.01.2023
"Snabb leverans" - Elfsten J 25.01.2023
"Brickorna har en aning liten diameter så det inte täcker bulthålen tillräckligt! Detta vid infästningen i fästplåten och ljusramp!" - Schön winberg S 25.01.2023
"Stort urval, snabb service." - Lehto T 25.01.2023
"Helpful but a tiny bit room to improve." - Wang O 24.01.2023
"I like it. I bought all my car lighting equipment from this store and I love it." - Wang O 24.01.2023
"Snabb leverans." - Pettersson K 24.01.2023
"Seriöst företag" - K T 23.01.2023
"Snabbt ordnat när jag av misstag beställde fel produkt." - Lind S 23.01.2023
"Min order hade försvunnit i systemet. " - P P 18.01.2023
"snabbt och lätt" - Hollberg K 18.01.2023
"Ej varit i kontakt med kundtjänst" - Hollberg K 18.01.2023
"Supertrevlig och proffsig- mer än fem stjärnor" - E L 18.01.2023
"jag är nöjd med butiken men inte med transporten då varan hamnade i Hallstavik i.s.f. Björbo där jag bor. Vilket gjorde leveranstiden mycket längre," - E L 18.01.2023
"Mycket vänliga och tillmötesgående! Snabb leverans. " - E E 18.01.2023
"Snabb leverans! Bra utbud!" - J R 17.01.2023
"Fick en defekt vara som dem bytte ut snabbt 👍🏻 snabb kommunikation." - Jacobsen T 17.01.2023
"Trevlig hjälpsam. Mycket bra service " - B T 17.01.2023
"5" - S U 16.01.2023
"snabba" - Kilburn G 16.01.2023
"Snabb och bra service " - Baer M 16.01.2023
"Nöjd" - Eriksson nord P 15.01.2023

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp

Valostore

EXPERTEN PÅ PORTABELT LJUS

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt sortiment. Hos Valostore hittar du alltid marknadens effektivaste hand- och pannbelysning samt den bästa kringutrustningen. Vi har ett eget ljuslaboratorium som uppger det verkliga ljusflödet (ljusstyrkan) på belysningen. Välkommen till Valostore’s nätbutik!

VALOSTORE ERBJUDER

  • Branschens bästa varumärken
  • “Nöjd Kund” -garanti
  • Kostnadsfri retur inom 30 dagar
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans
  • Förmånliga fraktpriser
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1498 kr
  • Note: "Postnord - MyPack"

VALOSTORE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238

VALOSTORE BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm. Här finns massvis av produkter att se och klämma på. Välkommen till oss och vår butik!

Läs mer

BLI VALOSTORE INSIDER

Få info om produktnyheter, exklusiva erbjudanden och tävlingar! Nyhetsbrev skickas högst varannan vecka. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.