Valostore

Nordens största ljusbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Kundomdömen

Vi har ett enkelt mål – att få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår Facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

"Beställde för ca ett dygn sedan. Nu finns ordern hos mitt ombud. Suveränt!"
- Sofie Å. på facebook

"Jag köpte VALETPRO dragons breath och är supernöjd. Tvättade både fälgar och bil med denna produkt. Fälgarna blev mer än rent. Lacken på bilen känns som en barnrumpa. Snabb leverans! Jag kommer att handla mer från autodude!"
- Henrik D. på facebook

"Helt klart grym butik. Kundservicen är i proffsnivå.!! Handlat 2ggr och blir grymt bemött vid frågor. Blir flera löner som kommer gå åt i denna butik!"
- Tommy G. på facebook

"Riktigt bra förtvättsmedel och grymt snabb leverans! Beställde och kunde hämta ut mitt paket dagen efter!"
- Lisette A. på facebook

"Sjukt snabb leverans och bra produkter,Riktigt nöjd! beställde 12:30 och kunde hämta grejerna 10:00 dagen efter, och då har paketet haft en resa på 55 mil"
- Alexander J. på facebook

"Köpte mig en foamlance med tillhörande ifoam äpple här om dagen. Mycket bättre än förväntat. Snabb leverans och fina "presenter" följde med"
- Daniel L.

"Enda butiken för mig! Mycket nöjd med foampistolen och ifoam apple jag beställde för ett par veckor sedan. Så blev att beställa en ännu större order med produkter från Dodo Juice och ValetPro idag!"
- Adam L. på facebook

"Har inte haft tid förens idag att testa nya adaptern som ni skickade. Men nu har jag gjort det och den funkade perfekt. Så Lavoradaptern passar Biltemas högtryckstvättar iaf. Bifogat en bild ;) Tusen tack för hjälpen och eran klockrena service och bemötande." - T. Hanell

”Bilvårdsguider och produkter i toppklass!!” - J. Moisanen

”Bra och informativ hemsida. Mycket snabb leverans!” - T. Hulkkonen

”Mycket snabb leverans och professionell service. Kundvändliga priser, men framförallt ett mycket bra sortiment av produkter. I det stora hela, 6/5 poäng!" - A. Järvinen

”Riktigt snabb kundsupport och leverans! Det dröjde inte ens en timme så fick jag ett meddelande om att paketet var på väg. Dagen efter fanns paketet att hämta ut. Jag kommer att beställa fler gånger. Jag rekommenderar!” - J. Laurila

”Enkelt att beställa och snabb leverans. Fick även bra hjälp av kundtjänst. Kan definitivt rekommendera Autodude. 5/5!” - H. Pirttiala

”Snabb leverans. Det tog ca 30 timmar från det att jag beställde tills det att det fanns att hämta ut. Collinite 915 var verkligen lätt att applicera och mycket hållbart!” - T. Vasarainen

”Riktigt snabb leverans! Beställde i söndagskväll, på tisdag eftermiddag fanns paketet att hämta ut. Nöjd med produkterna. Rekommenderas!” - P. Koivusalo

”Jag har gjort ett par beställningar under sommaren och vid alla tillfällen så har både produkter och leverans varit i toppklass!" - M. Mämmi

 

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

"5" - S G 21.09.2021
"Snabba och alltid mkt bra och stötupptagande paketerat. Finns ju bara 5 stjärnor så jag sätter 10 här med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️" - Lindby C 20.09.2021
"inget problem med garanti/gällde en pannlampa" - Lindman J 19.09.2021
"Snabb leverans och hjälpsamma kundservice " - Servadei C 19.09.2021
"En mycket bra produkt och snabb leverans. Jag är nöjd…" - Ekman P 19.09.2021
"snabb frakt, produkter enligt beskrivning. tummen upp" - Mesch G 18.09.2021
"Snabb leverans." - Hedberg R 17.09.2021
"Ej varit i kontakt." - Hedberg R 17.09.2021
"Snabb frakt." - Uhlander M 17.09.2021
"Jag borde ha blivit rekommenderad den enklare omkodaren (Extraljusrelä XBB OBD Dongle & PowerUnit) vid kontakt med kundtjänst." - L G 16.09.2021
"krånglig sida att hitta produkter om man inte vet det exakta namnet på det man söker och obefintlig information om vad som krävs vid montering av extraljus på nyare bilar. Men trevlig och tillmötesgående personal på kundtjänst dock dåligt pålästa....." - L G 16.09.2021
"Snabb leverans 👍" - Heimonen H 15.09.2021
"Bra service, min lampa gick sönder och dom fixade en ny till mig utan några konstigheter. Bra med garanti på grejerna också" - Karlsson D 15.09.2021
"Att ni testar många av lamporna och redogör för antal lumen är enormt uppskattat och gör ett köp hos er både tryggt och lätt. Tack!" - Larsson B 15.09.2021
"Snabb leverans, bra paketerat. Inte fått den installerad än" - Prammefors U 14.09.2021
"Snabb leverans👍" - Fröst V 14.09.2021
"Jättebra o otroligt snabba leveranser. Värt att nämna är ju att Ni har mycket hög kvalite på både de dyrare lamporna och på de billigare." - Rohlin C 14.09.2021
"Mycket bra ljus över förväntan" - Kihlberg B 14.09.2021
"Alltid lika duktig och snabba med att hjälpa till" - Ahlstedt D 14.09.2021
"Alltid bra service och bästa kvalitet på grejerna" - Ahlstedt D 14.09.2021
"Enkelt att finna det jag ville ha." - S M 14.09.2021
"Hjälpsam personal." - S M 14.09.2021
"Snabb och okomplicerad leverans" - Lövgren P 14.09.2021
"Snabb leverans" - S C 12.09.2021
"Snabb leverans." - Waara S 10.09.2021

Nya produkter

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt produktsortiment. Från oss hittar du marknadens mest kraftfulla och effektiva portabla belysning.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

Valostore

EXPERTEN PÅ PORTABELT LJUS

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt sortiment. Hos Valostore hittar du alltid marknadens effektivaste hand- och pannbelysning samt den bästa kringutrustningen. Vi har ett eget ljuslaboratorium som uppger det verkliga ljusflödet (ljusstyrkan) på belysningen. Välkommen till Valostore’s nätbutik!

VALOSTORE ERBJUDER

  • Branschens bästa varumärken
  • “Nöjd Kund” -garanti
  • Kostnadsfri retur inom 30 dagar
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans
  • Förmånliga fraktpriser
  • Fri frakt på order över 1500 kr

VALOSTORE

Handshake Sweden AB
Gamla Södertäljevägen 125, 14171 Segeltorp

Org. nr: 556974-8238

VALOSTORE BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm. Här finns massvis av produkter att se och klämma på. Välkommen till oss och vår butik!

Läs mer

BLI VALOSTORE INSIDER

Få info om produktnyheter, exklusiva erbjudanden och tävlingar! Nyhetsbrev skickas högst varannan vecka. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.

© 2021 Valostore / Handshake Sweden AB | 556974-8238 | Registerutdrag